Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do menu dodatkowego
  • Przejdź do treści
  • Przejdź do wyszukiwarki

Logo PAD

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Janka Bytnara "Rudego" w Kaliszu - Programy nauczania

Przejdź do Biuletynu Informacji Publicznej

Czcionka:

  • Czcionka domyślna
  • Czcionka średnia
  • Czcionka duża

KontrastZmień kontrast

Wersja mobilna

Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Menu główne

  • O nas
    • Izba Pamięci i Tradycji
    • Jubileusze
    • Patron
  • Oferta edukacyjna
    • Technikum
    • Branżowa Szkoła I Stopnia
    • Wirtualne Drzwi Otwarte
  • Aktualności
  • Dla uczniów
    • Podręczniki
    • Stypendia
    • Egzaminy zawodowe
    • Rzecznik Praw Uczniów
    • Matury
    • Prawa i obowiązki
    • Pomoc Psychologiczno-Pedagogiczna
    • Samorząd Uczniowski
    • Pielęgniarka szkolna
    • LipDub
    • Kalendarz roku szkolnego, dni wolne
    • Zajęcia pozalekcyjne
    • Regulamin korzystania z szafek uczniowskich
    • Plan praktyk zawodowych
    • Harmonogram dyżurów gabinetów stomatologicznych
  • Dla rodziców
    • Rada Rodziców
    • Ogólne warunki ubezpieczenia
    • Strefa zaufania
    • Spotkania z rodzicami
    • Dyżury nauczycieli
    • E-dziennik
    • Pomoc psychologiczno-pedagogiczna
    • Kalendarz roku szkolnego, dni wolne
  • Formularz kontaktowy
  • Warsztaty szkolne

Informacje

  • Dobry zawód to pewna przyszłość

  • Technik żywienia i usług gastronomicznych

  • Technik usług kelnerskich

  • Technik hotelarstwa

  • Technik organizacji turystyki

  • Technik technologii żywności

  • Technik ochrony środowiska

  • Kelner

  • Cukiernik

  • Kucharz

  • Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego

Kalendarium

Sobota, 2 lipca 2022 Imieniny: Kariny, Serafiny

Jesteś tutaj: Start / Partnerzy Szkoły, pracodawcy / Programy nauczania

Programy nauczania

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony

Programy nauczania praktyk zawodowych i zajęć praktycznych

Pliki do pobrania


  • Technik żywienia i usług gastronomicznych (po gimnazjum) (413.19 KB)

  • Technik żywienia i usług gastronomicznych (po szkole podstawowej) (411.99 KB)

  • Technik usług kelnerskich (310.08 KB)

  • Technik uslug kelnerskich-program nauczania 2019 po szkole podstawowej (1).pdf (309.97 KB)

  • Technik organizacji turystyki (po szkole podstawowej) (831.37 KB)

  • Technik organizacji turystyki (po gimnazjum) (828.11 KB)

  • Technik hotelarstwa (po szkole podstawowej) (1.79 MB)

  • Technik hotelarstwa (po gimnazjum) (1.79 MB)

  • Kucharz-Program nauczania 2019 po gimnazjum.pdf (408.66 KB)

  • kucharz -Program nauczania 2019 po szkole podstawowej.pdf (408.48 KB)

  • Kelner-Program nauczania 2019 po gimnazjum.pdf (309.09 KB)

  • Kelner-Program nauczania 2019 po szkole podstawowej.pdf (309.86 KB)

  • Cukiernik-Program nauczania 2019 po szkole podstawowej docx.pdf (287.01 KB)

  • Cukiernik-Program nauczania 2019 po gimnazjum.pdf (286.98 KB)

  • Technik technologii żywności po szkole podstawowej (416.99 KB)

  • Technik technologii żywności po gimnazjum (416.99 KB)

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2019-12-20
Data publikacji:2019-12-20
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:3984


Menu dodatkowe

  • Rekrutacja 2022/2023
    • Technikum
    • Branżowa Szkoła I stopnia
    • Terminy
    • Wymagane dokumenty
    • Wirtualne Drzwi Otwarte
    • Praktyki zawodowe - zakłady szkolące uczniów
  • Procedury postępowania COVID-19
  • Sukcesy Bytnarowców
  • Laur Bytnara
  • Gastronomik w mediach
  • Absolwenci
  • Programy edukacyjne
  • Szkoła innowacji pedagogicznych
  • Dokumenty szkolne, formularze
  • Erasmus + 2021
    • Regulamin rekrutacji
    • Formularz zgłoszeniowy
    • Wyniki rekrutacji do programu Erasmus+
    • Aktualności
  • Erasmus + (POWER)
    • Filmowy reportaż z Włoch
    • Opis projektu
    • Regulamin uczestnictwa
    • Formularz zgłoszeniowy
    • Podsumowanie projektu, rozpowszechnianie rezulatatów
    • Reportaż z Bad Freienwalde
  • Kalisz – przestrzeń dla profesjonalistów
  • Cyfrowa Szkoła Wielkopolsk@2020
  • Rodzice bliżej szkoły
  • Partnerzy Szkoły, pracodawcy
    • Programy nauczania
  • Klaster spożywczy
  • Dbajmy o środowisko
  • W kuchni Bytnarowców
    • Ciasta
    • Autorskie przepisy Bytnarowców
    • Kuchnia Bytnarowców - blog kulinarny
    • zasady zdrowego odżywiania
    • Oblicz swoje BMI
  • Certyfikaty

Kontakt

Zespół Szkół
Gastronomiczno-Hotelarskich
im. Janka Bytnara "Rudego"
ul. Wodna 11-13
62-800 Kalisz
tel. 62 5016056
e-mail:sekretariat@zsgh.kalisz.pl
Dyrektor Szkoły: Dorota Szaleniec-Plichta

Warsztaty Gastronomiczne
kierownik: Karolina Kościuszko
tel. 62 7641529
e-mail:zsg-hkalisz@wp.pl

Szkolny Klub Sportowy
Polska Akcja Humanitarna
Facebook2
Cybernauci
Promujaca zdrowie
Wiarygodna szkola
Szkoła w Chmurze Microsoft
Szkoła Odkrywców Talentów
Dbam o mój zasieg
Projekt z klasą
Przejdź do góry
  • Mapa strony
  • Polityka prywatności RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Przejdź do strony Fundacji Widzialni
  • Przejdź do strony Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji

Strona została opracowana w ramach projektu
Polska Akademia Dostępności
realizowanego przez Fundację Widzialni i Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji

Licencja Creative Commons - CC-BY-SA
PAD CMS jest dostępny na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 4.0 Międzynarodowe z wyłączeniem opublikowanych treści.